Η εταιρία International Technology Corporation ιδρύθηκε το 1977. Από τότε παρέχει στην αγορά της Ελλάδος αλλά και της Κύπρου διάφορα επιστημονικά όργανα, αναλώσιμα των παραπάνω και λογισμικό, καθώς επίσης και τον σχεδιασμό, εγκατάσταση, εκπαίδευση, επιδιορθώσεις και ρυθμίσεις των ανωτέρω.

Από το 1978 αντιπροσωπεύουμε στην Ελλάδα και την Κύπρο διάφορες εταιρίες όπως Agilent Technologies, SUSS MicroTec AG, AnnealSYS, Mantis Deposition Limited, Kemstream, Tristan Technologies, Silvaco, και άλλες.

Η μεγάλη ποικιλία των προϊόντων μας περιλαμβάνει αντλίες κενού διαφόρων τύπων, συστήματα κενού, όργανα μέτρησης κενού, Mask Aligners, Probers, Spin Coaters, Hot Plates. Επίσης προσφέρουμε συστήματα RTP- CVD, συστήματα Sputtering, συστήματα πλάσματος, καθώς επίσης και αναλυτές φάσματος, wafers, spin on dopands, καθαρά μέταλλα, κράματα και πολυμερή.

Οι πελάτες μας είναι συνήθως Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, Ινστιτούτα Ερευνών, Βιομηχανίες, Νοσοκομεία, Δημόσιες Αρχές, Ένοπλες Δυνάμεις και διάφοροι άλλοι οργανισμοί, εταιρίες και τμήματα που συσχετίζονται με επιστήμη και έρευνα.

 
Αντιπροσωπίες Λεωνίδας Πέννος
International Technology Corporation
Μαντινείας 42
54644, Θεσσαλονίκη
Ελλάδα
Τηλ.: +30. 2310 856.585
Fax: +30. 2310 856.585
Email: info@itc.com.gr